Magyar Termék logo HACCP logo HU 607 EK logo

Kecskeméti László - Gorzsai Húsüzem

Késztermékeink

A késztermékeinkre a hagyományos magyaros ízvilág jellemző. Termékeink előállításához csak természetes alapanyagokat használunk és hagyományos eljárással készítjük. 

Rizses hurka:
Rizses hurka

Alföldi tradicionális ízvilág. Sertés természetes vékonybélbe töltött. Hőkezelés (sütés) után fogyasztható.    

Sütni való kolbász:
Sütni való kolbász

Sertés és marhahúsból készült, jellemző az alföldi parasztos ízvilág. Fogyasztásához sütés szükséges.    

Paprikásos csécsi szalonna:Paprikásos csécsi szalonna

A kiváló minőségű sertés bőrös szalonnát sózzuk, majd főzzük és őrölt paprikába forgatjuk.    

Paprikásos főtt fej:
Paprikásos főtt fej

 Sertés fél fej főzve és vastagon őrölt paprikával meghintve. Közvetlen fogyasztásra.

   

Gorzsai kenőmájas:Gorzsai kenőmájas

Sertés és marhamájból készül. (kiemelkedően magas májtartalommal) Hódmezővásárhely és környékére jellemző ízvilág. A termék jól szelhető, de könnyen kenhető is. Hagyományos módon bükkfával füstölt termék. 

   

Disznósajt:

Disznósajt

Természetes sertésgyomorba töltött, könnyen szelhető, erősen fűszerezett termék. Hagyományos módon bükkfával füstölve.

 

   

Étkezési tepertő:

Étkezési tepertő

A sütés hagyományos nyílt rendszerű öntöttvas üstben történik. Így idegen szagoktól mentes, szalmasárga és ropogós.

   

Étkezési sertés zsír:Étkezési sertés zsír

A sütés hagyományos nyílt rendszerű öntöttvas üstben történik. Így idegen szagoktól mentes.

   

Sózott kenyérszalonna:Sós kenyérszalonna

 A kiváló minőségű bőrős sertés szalonnát sózzuk, majd átsózás után értékesítjük.     

Füstölt kenyérszalonna:Füstölt kenyérszalonna

Formázott bőrös szalonnát hagyományos módon sózással érleljük, majd hagyományos módon bükkfával füstöljük.    

Gorzsai fehér kolbász:Gorzsai fehér kolbász

Kiváló minőségű sertés és marhahúsból készült természetes sertés vékonybélbe töltött. Ízét a fokhagyma jellemzi, őrölt piros paprikát nem tartalmaz. Hagyományos módon bükkfával füstölt termék. Nyolc hetes érlelés után értékesítjük. 

   

Gorzsai fehér szalámi:

:Gorzsai fehér szalámi

Kiváló minőségű sertés és marhahúsból készült Ízét a fokagyma jellemzi, őrölt piros paprikát nem tartalmaz. Hagyományos módon bükkfával füstölt termék. 12-16 hetes érlelés után értékesítjük.     

Gorzsai parasztkolbász csemege:Gorzsai parasztkolbász csemege

Kiváló minőségű sertés és marhahúsból készült természetes sertés vékonybélbe töltött, hagyományos módon bükkfával füstölt termék. Nyolc hetes érleléssel. Alföldi ízvilág jellegzetes őrölt paprika és fokhagymás illattal.    

Gorzsai parasztkolbász csípős:Gorzsai parasztkolbász csípős

Kiváló minőségű sertés és marhahúsból készült természetes sertés vékonybélbe töltött, hagyományos módon bükkfával füstölt termék. Nyolc hetes érleléssel. Alföldi ízvilág jellegzetes őrölt paprika és fokhagymás illattal.     

Gorzsai szalámi csemege:Gorzsai szalámi csemege

Kiváló minőségű sertés és marhahúsból készült. Alföldi ízvilág jellegzetes őrölt paprika és fokhagymás illattal. Műbélben, illetve kuláréban is töltve, hagyományos módon bükkfával füstölt termék. 12-16 hetes érlelés után értékesítjük.     

Gorzsai szalámi csípős:Gorzsai szalámi csípős

Kiváló minőségű sertés és marhahúsból készült. Műbélben, illetve kuláréban is töltve, hagyományos módon bükkfával füstölt termék. 12-16 hetes érlelés után értékesítjük. Alföldi parasztos ízvilág jellegzetesen őrölt paprika és fokhagymás illattal, csípős ízzel.    

Füstölt angolszalonna:Füstölt angolszalonna

Kicsontozott bőrös sertés karajt formázás, sózás, több hetes pácolás után hagyományos módon bükkfával füstöltjük.    

Füstölt császárszalonna:Füstölt császárszalonna

Nyers sertés császárszalonnát formázás után többször átsózzuk, majd pácolás után hagyományos módon  bükkfával füstöljük.    

Füstölt farok:

 Füstölt marha farok

Sertés farkot sózás, pácolás után hagyományos módon bükkfával füstöljük.    

Füstölt köröm:

Füstölt köröm

Sózás, pácolás után hagyományos módon bükkfával füstöljük.