Magyar Termék logo HACCP logo HU 607 EK logo

Kecskeméti László - Gorzsai Húsüzem

A Gorzsai Húsüzem

A húsüzem egyéni vállalkozás formában 1993-ban alakult meg. A létesítmény fő profilja kezdetek óta a sertés és szarvasmarha vágás, késztermékek előállítása. Családi vállalkozásunk tevékenységi köre a közel 22 éves működése során nem változott. Ezért mára a térség egyetlen olyan vágóhídja lettünk, ahol megszakítás nélkül teljes jogkörrel minden üzemi tevékenység folyamatosan végezhető. Megőrizhettük a sertésvágás mellett a marhavágást, a darabolás mellett a késztermékgyártást, mely fontos volt számunkra, hiszen így láttuk biztosítva azt, hogy késztermékeinkről mindig elmondható legyen, magyar termék.
A 2001. évi átépítés, majd az azt követő felújítás óta megfelelünk a legmagasabb Európai Uniós elvárásoknak. A működtetett HACCP minőségirányítási rendszer, a külső akkreditált laboratóriumokkal végzett tételes és rendszeres vizsgálatok garantálják a hús és késztermékek magas minőségét.

 

Tevékenységi kör

Vágóüzem: sertés, szarvasmarha, juh, ló
Daraboló üzem: vágás utáni darabolás, húsrészenkénti értékestés
Gyártó üzem: késztermék előállítás (füstölt húsok, sonkafélék, töltelékes áruk, szalonnák)
Kis és nagykereskedelem, bérvágás, bérgyártás, valamint mintaboltunk ellátása.

 

AZ ÉLELMISZER ELŐÁLLÍTÁS BIZALMI KÉRDÉS